Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 04:55
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2018 » Листопад » 12 » Клуб "Надвечір’я"
18:06
Клуб "Надвечір’я"

Наперекір осінній хандрі - концерт «Надвечір’я»

     Надворі осінь... А це пора, коли на душі стає прохолодно і просто хочеться зігрітись чиєюсь присутністю, простим теплим словом, або хорошою українською піснею. У такі дні, щоб не впасти у сезонну апатію, учасники клубу «Надвечір’я» запросили жителів Радивилова на музичну вітальню «Надворі осінь, у душі – весна».

   В центрі уваги, як і завжди, була пісня – українська, добре відома, улюблена і зовсім нова. У концерті прозвучали сучасні українські пісні: «Щастя, нам українці», «Сини України», «Смуглянка» , «Україна – вишиванка», «Медова нічка», «Перелаз мій, перелаз», народні пісні: «Дунаю, Дунаю», «Чи ти чув, миленький?», «Шинок і чарочка», «Ой, почуйте, жіночки», «Закувала зозуленька», «А я чорнява», «Тільки не балуй», «Кум – зараза», а ще чудові авторські пісні музичного керівника клубу Марії Федорович «Нічка зоряна» та «Соловейко тьох».

    Свою аматорську майстерність та творчо наповнені номери глядачам дарували: хоровий колектив «Надвечір’я», дуети у складі: Катерини романюк та Марії Іванюк, Павла Сотнічука та Василя Філіпчука, Марії Попович та Галини Климчук, Петра Лисака та Михайла Цап’яка, Марії Іванюк та Олени Кухарук, жіночі та чоловічі групи ансамблю, солісти.

   Аматорський колектив клубу «Надвечір’я» подарував глядачам справжнє свято пісні, а ті в свою чергу дякували артистам оваціями, підтримували щирими оплесками, дарували квіти.

   В заході взяли участь: заступник міського голови Олександр Пастух, який привітав клуб «Надвечір’я» з успішним виступом і вручив від імені міського голови Миколи Карапетяна святковий торт , начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради Ірина Ковалевська та волонтер Корпусу Миру США Тоні Фан.

  З великим задоволенням представляємо фоторепортаж з листопадового концерту клубу «Надвечір’я».

    

 

Категорія: Клуб "Надвечір'я" | Переглядів: 185 | Додав: radvokit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: