Вітаю Вас Гість!
Неділя, 28.04.2024, 00:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2011 » Березень » 29
     З 21 по 25 лютого 2011 року в районній бібліотеці для дітей проходив тиждень дитячого читання. Під час Тижня юні користувачі районної бібліотеки для дітей отримали багато корисної інформації, здійснили своєрідну мандрівку до неосяжного всесвіту цікавих книжок. Для дітей проведено презентації книжкових виставок, літературні читання, вікторини, ігри, конкурси.
    Літературно - музичне свято книги "З книгою ми дружимо, живемо не тужимо" розпочалося привітанням до юних читачів бібліотеки, батьків та гостей свята.
    Юні ведучі Настя Кощук та Діана Тимошейко розповіли про історію виникнення перших книг, про їх роль в розвитку особистості. Діти читали вірші Тараса Шевченка /Аня Бойко, Вадим Бречко, Іванка Ціпцюра/, вірші про книгу /Марійка та Софійка Сербенюк, Аліна Сидорчук, Юлія Крук, Мар'яна Кот, Ольга Музика/. Про бережливе ставлення до книги діти дізналися із рольової гри, яку представили читачі шкільного відділу НВК "школа №1 - гімназія" Яна Башинська, Марійка Курганська, Аня та Настя Присяжнюк, Карина Бенько. Звучали пісні "Запроси до казки" у виконанні Ані Бойко, "Червона калина" у виконанні Вадима Бречка, "Виглядаєм сонечко" у виконанні Іванки Ціпцюри , " Цьом - цьом" та "Василечки" у виконанні Валентини Ясиновської, "Промінчик" та "Перший дзвоник" у виконанні Ольги Музики учасників вокального гуртка будинку школяра /керівник Лідія Сорока/.
    Двері нашої бібліотеки завжди відчинені для юних читачів
 
 
 
 
 
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 1235 | Додав: nazar-yakymchuk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)

      За останнє десятиліття поряд із традиційними напрямами в практику роботи бібліотек широко ввійшли новітні інформаційні технології, які забезпечують підтримку сучасного іміджу, якості обслуговування, конкурентоздатності, комфортність роботи для бібліотекарів і користувачів.
       Інтерактивні конференції, що останнім часом проводяться в стінах Інтернет-центру центральної районної бібліотеки, вже не є дивиною. Проведення таких заходів ініціює обласна наукова бібліотека. Тематика їх доволі різноманітна: «Безпечне дитинство», «Пошук ефективної системи організації відпочинку та оздоровлення дітей влітку» тощо.
       В організації інформаційної роботи інноваційним напрямком є обслуговування працівників органів державної влади та ділових людей, тому учасникам таких заходів є представники правоохоронних органів, освіти, культури і туризму, фізичної культури і спорту, служби у справах дітей та молоді, представники громадських організацій.
       На конференції «Сільські бібліотеки в контексті інформатизації суспільства» порушувались проблеми бібліотечної роботи, зокрема «Організація сучасного бібліотечного середовища», «Забезпечення доступу громади до офіційної інформації», «Бібліотека і школа: середовище взаємодії», «Бібліотека – осередок змістовного дозвіллі населення», «Проблемні питання розвитку у менеджменті бібліотечної справи», «Фахове навчання: проблеми, удосконалення, результат».
       В цьому заході активну участь взяли бібліотечні працівники району - творчі, ініціативні люди, головною метою життя яких стали книги і читачі, тому пріоритетним напрямком їхньої роботи є повне і оперативне задоволення запитів користувачів
 
 
 
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 800 | Додав: nazar-yakymchuk | Дата: 29.03.2011 | Коментарі (0)