Вітаю Вас Гість!
Субота, 04.05.2024, 02:22
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2008 » Грудень » 14
Семінар
    На базі публічно-шкільної бібліотеки с.Крупець відбувся семінар-практикум бібліотечних працівників “Бібліотека як база навчально-виховного процесу школярів: удосконалення змісту та інноваційні форми роботи»”.
   
В програмі семінару - складові позитивного іміджу сільської публічно-шкільної бібліотеки. Учасники семінару досконало ознайомилися з роботою сільського відділення ПШБ. До їхньої уваги були представлені різноманітні книжково-ілюстративні виставки, книжковий фонд, розкритий  тематичними поличками, народознавчий куточок, Центр регіональної інформації, Куточок сімейного виховання та ін.
   
Член літературного клубу любителів поезії Хомяк Раїса ознайомила присутніх з власними віршами, розповіла про себе, про те, як до неї приходить натхнення.
   Лариса Козіцька,  завуч  по навчальній роботі Крупецької ЗОШ, розповіла про творчу співпрацю бібліотеки і школи.
Семінар

    Про участь бібліотеки у Всеукраїнському молодіжному конкурсі  «Легенди рідного краю», в якому учень 11 класу школи Протас Олександр, зараз студент Острозької академії,  зайняв перше місце,  розповіла вчителька української мови та літератури Віта Протас.
   
Консультації «Публічно-шкільна бібліотека на допомогу  навчально-виховному процесу школярів. Предметні тижні», «Пошук нових підходів до проблеми профорієнтаційної діяльності  бібліотеки» надали працівники центральних районних бібліотек.
    Учасники семінару взяли участь у  практичних заняттях: Впровадження новітніх технологій та інноваційних форм бібліотечно-інформаційного обслуговування на допомогу навчально-виховному процесу. Ресурси медіатеки ПШБ с. Крупець.  Відбулася презентація ВЕБ-сторінки ПШБ с. Крупець.
   
Провідний методист ЦРБ Валентина Копцюх  представила увазі присутніх видавничу діяльність ЦРБ як методичного центру на СD.
    Семінар

    Провідним бібліотекарем шкільного відділення  Ольгою Калашніковою  було проведено майстер-клас:  Сучасна модель „Бібліотечно-бібліографічний урок”.
   
В залі, де проходив семінар, було оформлено виставку-огляд „Періодичні видання на допомогу навчально-виховному процесу”.
   
Учасників семінару було ознайомлено з інформаційним оглядом новинок літератури “Вчителям, учням, батькам”.
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 21731 | Додав: nazar-yakymchuk | Дата: 14.12.2008 | Коментарі (407)