Вітаю Вас Гість!
Четвер, 02.05.2024, 12:01
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2014 » Вересень » 30 » Всеукраїнський день бібліотек
17:48
Всеукраїнський день бібліотек

       30 вересня в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулась районна нарада бібліотечних працівників,  присвячена Всеукраїнському дню бібліотек!

       Це свято по праву є подією для всіх, хто любить книгу - її творців, зберігачів і читачів, бо символізує визнання суспільством необхідності поширювати книжкові знання.
      Бібліотеки системи є не тільки сховищем шедеврів світової літератури та наукових праць, а й центром сучасних інформаційних послуг та дозвілля.  Але особливим багатством бібліотек завжди були і будуть її кадри – талановиті, досвідчені, кваліфіковані спеціалісти, безмежно віддані своїй справі.

       На святі були присутні голова райдержадміністрації Володимир Кондик та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Тетяна Шуст, які щиро привітали присутніх з професійним святом і побажали творчості, натхнення, щастя, добробуту та любові.

          Відбулось нагородження грамотами, подяками та невеличкими сувенірами переможців районного огляду-конкурсу «Клуби  за інтересами - сучасні центри спілкування користувачів бібліотек» у 6-ти номінаціях:

            В першій номінації «Творчий підхід» відзначена діяльність клубів за інтересами публічно-шкільних бібліотек сіл Срібне  - Галину Семеренко /«Світлячок»/  , Іванівка – Олену Процик  /«Казкарик»/.

               В другій номінації «Цікавий формат» нагороджено працівників публічно-шкільних бібліотек сіл Сестрятин  - Тетяну Олінчук /«Краєзнавець»  /, Козин  - Лесю Козачук /«Крок…»/.

               В третій номінації «Оригінальне авторське рішення» нагороджено  працівників публічно-шкільних бібліотек сіл Дружба - Наталію Соболевську /«Народознавець» /,  Жовтневе - Катерину Міронову /«Пізнайко»/.

               В четвертій номінації «Інноваційний підхід» нагороджено працівників   публічно-шкільних бібліотек сіл  Немирівка - Олену Гунько /«Книголюб /,  Копані  - Тетяну Шуст /«Всезнайко»/.

               В п’ятій номінації «Творчі відкриття»  нагороджено працівників  публічно-шкільних бібліотек сіл Михайлівка - Тетяну Невинну  /«Проба пера»/, Крупець - Олену Бугайкіну /«Любителі поезії»/.

                 В шостій номінації «Креативність та оригінальність»  нагороджено працівників публічно-шкільних бібліотек сіл Теслугів - Надію Дрегер  /«Книголюб/,  Пляшева - Марію Хміль /«Берегиня»/.

За участь в ІУ обласному конкурсі бібліотечних інновацій в рамках фестивалю

інноваційного досвіду «Бібліофест» в новому форматі» нагороджено  Почесними Грамотами заст. директора ЦСПШБ Галину Гнатюк, провідного бібліотекаря ЦРБ

  Олену    Надорожну, зав. відділу обслуговування ЦРБ  Ларису Рукінову,    провідного бібліотекаря районної  бібліотеки для дітей Валентину  Станіславчук.

                  Українська бібліотечна асоціація у партнерстві з Фондом Дарини Жолдак  і головним партнером-перевізником  Нова  Пошта   оголосили конкурс фоторобіт на тему «Читай усюди» серед бібліотекарів районних ЦБС – членів УБА.  Працівники  публічно-шкільних бібліотек сіл Хотин, Козин, Теслугів, Пляшівка взяли участь у цьому  конкурсі і як переможці  отримають у подарунок по 3 коробки з книгами (близько 60 видань) для поповнення фондів своїх книгозбірень. Такий книжковий дарунок для бібліотек став можливим у межах реалізації проекту Фонду Дарини Жолдак «Вільний книжковий простір».

            З метою виявлення бібліотечних ідей з підтримки сімейного читання для їх подальшого впровадження в діяльність бібліотек було проведено районний фотоконкурс «Всією родиною – до бібліотеки»,  в ході якого були визначені кращі фотороботи, які експонувались на виставці в приміщенні Інтернет-центру. Переможці конкурсу були нагороджені Грамотами та сувенірами.

            Було вшановано працівників публічно-шкільних бібліотек сіл Срібне та Опарипси  Галину Семеренко  та Лідію Зварич,  для яких бібліотечна справа стала покликанням. За багаторічну сумлінну працю в галузі бібліотечної справи, активну життєву позицію та з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек їх було нагороджено Грамотами відділу культури і туризму, квітами і грошовими преміями.

   

            На закінчення наради із побажаннями Віри  у власні сили, Надії на те, що   праця бібліотекарів буде достойно визнана, Любові  користувачів і Мудрості у здійсненні великих планів  бібліотечних працівників було відмічено номінацією «Відданість справі» та нагороджено оплесками.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 750 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: