Вітаю Вас Гість!
Субота, 27.04.2024, 00:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2015 » Травень » 5 » Пересувна виставка«Ресторанно - готельий бізнес: організація та технологія обслуговування» діє в бібліотеці
22:54
Пересувна виставка«Ресторанно - готельий бізнес: організація та технологія обслуговування» діє в бібліотеці

     Готельно-ресторанна сфера як одна з високорентабельних галузей світової економіки, у ХХІ ст. стає провідним напрямом економічного і соціального розвитку України. Міжнародний досвід свідчить, що необхідною передумовою активного та успішного просування цієї галузі на ринок держави є сучасна туристична інфраструктура.

     Сучасний розвиток готельного бізнесу базується на побудові такої системи обслуговування, яка необхідна для надання якісних послуг своїм клієнтам. Ресторанне господарство також займає важливе місце у реалізації соціально-економічних задач. Його основним призначенням є забезпечення населення кулінарною продукцією та організація високого рівня обслуговування відповідно до його потреб.

     Протягом травня  місяця в читальному залі центральної районної бібліотеки діє пересувна книжкова виставка з фондів Рівненської  обласної універсальної наукової бібліотеки «Ресторанно - готельий бізнес: організація та технологія обслуговування».

    Виставка складається з 3 розділів:

          1 розділ – «Управління готельно – ресторанним бізнесом»

         2 розділ – «Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування»

         3 розділ – «Організація готельного господарства»

     На виставці представлена література, що розкриває питання еволюції гостинності, основні поняття готельного та ресторанного бізнесу. Виставка налічує  понад 30 книг, універсальної друкованої  енциклопедії англійською мовою 22 т., список інтернет - ресурсів та актуальні статті з періодичних та інтернет – видань.

     Запрошуємо студентів, які навчаються на факультетах ресторанно – готельного та туристичного бізнесу,  працівників готельної та ресторанної справи  і всіх зацікавлених осіб відвідати нашу бібліотеку та ознайомитись з даною виставкою. Беручи до уваги, що нині політична воля керівників держави спрямована на створення сприятливих умов для розвитку малого й середнього бізнесу, пропонована виставка надасть чималої допо­моги тим, хто прагне до створення й розвитку приватних підпри­ємств у сфері гостинності.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 438 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: