Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 08:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2010 » Лютий » 16 » Вшанували піснею і словом
12:38
Вшанували піснею і словом
    
      Життя кожної людини – єдине, неповторне, особливе. І якщо в ньому випадають свята, то вони мають дивувати, вражати, запам’ятовуватися.
      Славу величаймо нашим ювілярам… Такі слова звучали на черговому засіданні ветеранського клубу «Надвечір’я», на якому вшановували ювілярів, для яких 2009 рік був знаменним і пам’ятним.
       Поважного віку люди зібралися в актовому залі центру соціальних служб для молоді, щоб висловити слова вітання надвечірянцям – ювілярам: Лідії Никифорівні Ващук (85), Олегу Антоновичу Козаку (80), Вірі Юхимівні Мандзюк (80), Галині Василівні Забрідній (70), Ганні Григорівні Дудці (65), Марії Олександрівні Іванюк (65) та подружнім парам Лідії Іванівни та Олега Антоновича Козакам, Марії Яківні та Михайла Карповича Горлачам, які відмітили діамантове весілля спільного подружнього життя.
       Кажуть, у житті, як на довгій ниві – буває і добро, і лихо. Але які б труднощі, негаразди не траплялися на шляху цих шанованих людей, вони мужньо долали їх, виявляючи при цьому терпіння, спокій і працелюбність. Чи не тому стільки молодечого запалу, життєвої енергії у цих людей?
        З добрими побажаннями до ювілярів зверталися міський голова Микола Аракелович Карапетян, директор територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів Михайло Вікторович Надточий, голова міської ветеранської організації Дмитро Костянтинович Воронко та ведуча заходу Лариса Володимирівна Рукінова.
        В дарунок ювілярам звучали задушевні ліричні пісні, вірші, а ще були вручені подарунки і святкові торти, люб’язно надані міською радою та управлінням праці та соціального захисту населення.
        Клуб «Надвечір’я» щиро дякує приватним підприємцям квіткових магазинів міста за спонсорську допомогу. У всіх присутніх залишились приємні спогади і враження.
 
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 873 | Додав: nazar-yakymchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: