Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 21:21
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2012 » Жовтень » 2 » Всеукраїнський день бібліотек
18:42
Всеукраїнський день бібліотек
    28 вересня у центральній районній бібліотеці відбулося урочисте святкування Всеукраїнського дня бібліотек, на яке завітали голова районної державної адміністрації Олег Васильович Бернацький та директор комбінату хлібопродуктів, депутат обласної ради, представник обласного благодійного фонду «Любіть Україну» Віктор Миколайович Желєзняк.
    Олег Васильович привітав всіх присутніх зі святом та вручив директору ЦСПШБ Людмилі Олексіївні Войтишиній подарунковий сертифікат на суму 1000 грн. на придбання для центральної районної бібліотеки мультимедійного екрана. Віктор Миколайович як представник фонду «Любіть Україну» подякував бібліотечним працівникам і місцевому краєзнавцю Надії Андріївні Мельник за популяризацію краєзнавства в нашому районі та видання книги «Святі місця землі моєї…» і подарував цифровий фотоапарат.
    На святі було проведено підсумки районного конкурсу «Кращий бібліотечний плакат». Начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Тетяна Олександрівна Шуст і директор ЦСПШБ Людмила Олексіївна Войтишина відзначили кращі роботи учасників конкурсу і нагородили їх грамотами та подарунками за творчий підхід щодо створення реклами бібліотечного закладу та його діяльності.
 
 
    В рамках програми свята відбулася презентація книги Надії Андріївни Мельник «Святі місця землі моєї…». Автор розповіла про історію її створення, про людей, які долучились до підготовки матеріалу та історичні факти, відображені в книзі. Священик Свято-Покровського храму с.Хотин о.Олександр Прокопчук та вчителька географії Хотинської ЗОШ Тамара Ковальчук висловили слова вдячності Надії Андріївні за цікавий зібраний матеріал, пригадали деякі історичні моменти, описані у виданні, поділились своїми спогадами.
 
 
    Учасники заходу переглянули електронні презентації «Тобі історія розкаже, як край наш жив» /до книги «Святі місця землі моєї…»/, «Життя бібліотек системи 2012 року у світлинах», підготовлені працівниками центральної районної бібліотеки.
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 699 | Додав: nazar-yakymchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: