Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 07:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2010 » Листопад » 5 » Вчимося працювати по-новому
13:35
Вчимося працювати по-новому
   Нещодавно на базі Іванівської та Пустоіванівської публічно-шкільних бібліотек відбувся виїзний семінар-практикум «Публічна бібліотека і її роль в розвитку інноваційних процесів», в якому взяли участь бібліотечні працівники району. 
   Відбулася презентація шкільного відділення «Бібліотека як душі криниця». Зав. публічно-шкільної бібліотеки
 
 
   О. Процик та заст. директора по навчальній роботі Рудня-Почаївської ЗОШ С.Хоружа розповіли про складові позитивного іміджу бібліотеки, співпрацю зі школою, про місце і роль бібліотеки у розвитку інноваційних процесів. О. Процик поділилась досвідом роботи: презентувала веб-сторінку публічно-шкільної бібліотеки, АРМ /автоматизоване робоче місце/ бібліотекаря, роботу в програмі АБІС ІРБІС. Увазі учасників семінару було представлено майстер-клас по проведенню масового заходу із використанням новітніх технологій: усного журналу «Мово рідна, живи в ріднім домі», до участі в якому було залучено учнів школи.
 
 
   Зав. методичного відділу ЦРБ Г. Гусневською та заступником директора ЦСПШБ по роботі з дітьми Г. Гнатюк було надано консультації «Інноваційні процеси в бібліотечній галузі та їх застосування» та «Використання місцевих народознавчих матеріалів в роботі бібліотеки та їх вплив на розвиток творчих здібностей школярів».
   В рамках святкування 70-річчя з часу створення публічно-шкільної бібліотеки с.Пустоіванне відбувся День відкритих дверей «Книга – джерело знань». Бібліотеку з її ювілеєм привітали начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації С.Клюй, сільський голова Я.Циганюк, її читачі.
 

 

   Провідним методистом центральної районної бібліотеки В. Копцюх було проведено огляд друкованих видань центральної районної бібліотеки, кращих книг Рівненщини за минулий рік.
   Оператором-комп’ютерщиком ЦРБ Н.Якимчук на допомогу бібліотечним працівникам було розповсюджено матеріали на дисках: «Етнокультура Рівненського Полісся», «Легенди рідного краю», «Свято-Успенская Почаевская Лавра: Божья гора. Источник Святой Анны», «Твереза Україна», «Видання РОБЮ в 2009 році» та консультації РДОБ.
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 1024 | Додав: nazar-yakymchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: