Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.04.2024, 19:36
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2018 » Січень » 12 » Різдвяна зустріч в бібліотеці
18:00
Різдвяна зустріч в бібліотеці

    Різдво Христове — це велике свято, яке займає чільне місце у кожній родині. Особливо трепетно до Різдва ставляться люди старшого віку, для яких це свято - зустріч з дитинством, багатими традиціями свого родоводу. 
    Незабутнє, хвилююче свято - посиденьки «Різдво в Радивилівській родині» організували бібліотекарі  Радивилівської  міської книгозбірні для найактивніших користувачів бібліотеки та членів клубу «Надвечір’я». 
Розпочалися посиденьки  вітальним словом ведучої заходу, провідного бібліотекаря читального залу Лариси Рукінової та спільної колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю».
    Цього дня святкову атмосферу створювали колядки, пісні новорічної та різдвяної тематики, а ще щедро накритий стіл, на якому було все: і пироги, і пампушки, і вареники, а ще м’яса, ковбаси і, звичайно же, солодощі.
    Слова привітань учасникам заходу линули від в. о. директора міської бібліотеки Галини Гнатюк, заступника начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради Ігоря Киричука.

      

   Присутні  дякували працівникам  книгозбірні за прекрасно організований вечір, говорили, що давно так не відпочивали, і прохали ще збирати такі посиденьки.
   Бібліотечні працівники та читачі бібліотеки не вперше виступають у дружньому тандемі, проводячи подібні заходи, але щоразу дивують та радують своїх улюблених відвідувачів чимось новеньким та оригінальним. 

     

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 595 | Додав: radvokit | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: