Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 18:53
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2013 » Жовтень » 18 » Радивилівська бібліотека – частина електронного урядування
13:05
Радивилівська бібліотека – частина електронного урядування

Оскільки вступив в силу Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи» з метою підвищення ефективності обробки звітів та скорочення черг у Державних податкових інспекціях (ДПІ) під час періоду їх подачі, Міністерство доходів і зборів України запровадило електронну податкову звітність, яку можна формувати, «підписувати» та подавати через Інтернет, що значно спрощує та прискорює процедуру звітності. В зв’язку з цим працівники центральної районної бібліотеки зв’язалися з працівниками Радивилівського відділення Дубенської ОДПІ.
         В результаті провідним бібліотекарем  автоматизованих систем  Назаром Якимчуком комп’ютери Інтернет-центру  центральної районної бібліотеки обладнано програмним забезпеченням
для оформлення електронної податкової звітності, що дозволяє оформити, захистити та відправити до державної податкової інспекції податковий звіт. Відтепер юридичні та фізичні особи, які не мають власного персонального комп’ютера чи підключення до Всесвітньої мережі, можуть готувати податкові звіти та надсилати їх, користуючись найновішим технічним і програмним обладнанням, що є у бібліотеці.

  

        З участю головного державного інспектора  відділу обслуговування платників податків Дубенської ОДПІ  Оксани Чоловічок проведено тренінг для бухгалтерів державних закладів та окремих підприємців з питань подачі електронної звітності. На основі програмного забезпечення, завдяки якому можна формувати та відправляти звіти, поетапно було продемонстровано процедуру створення, підписування та подання звітних документів. 

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 967 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: