Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 18:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2010 » Листопад » 30 » Пріоритети в обслуговуванні читачів
12:44
Пріоритети в обслуговуванні читачів
     26 листопада 2010 року в районній бібліотеці для дітей відбувся семінар-практикум бібліотечних працівників району на тему: «Пріоритети в обслуговуванні читачів - дітей публічно-шкільною бібліотекою».
 
 
    Про спілкування з дітьми з обмеженими фізичними можливостями розповіла присутнім заступник директора ЦСПШБ Г.Гнатюк з консультацією "Психологічні особливості спілкування з дітьми з особливими потребами ". Провідним бібліотекарем районної бібліотеки для дітей Станіславчук В. було надано консультацію "Правові знання та реформування здорового способу життя як запорука інтеграції дитини у життєвий простір ". З оглядом методично-бібліографічних матеріалів "На допомогу роботі з дітьми " бібліотекарям, вчителям, батькам", які надійшли з обласної бібліотеки для дітей м. Рівне виступила провідний бібліотекар РДБ Сенчук Н.
    Про перші кроки у світ прекрасного, про розвиток творчих здібностей як результат трудового та естетичного виховання розповіла присутнім Олена Юрченко методист будинку школяра. Працівники бібліотек району ознайомилися з виробами гуртківців будинку школяра представленими на виставці робіт декоративно-ужиткового ремесла.
 
 
    Під час презентації буклету "Поетичний вернісаж", читали свої власні вірші поети - початківці Анна Довгаль, Наталія Чучман, Юлія Мельник, Марійка Зубова /шкільне відділення ЗОШ №2/, Юлія Мельник та Володимир Гулійчук /літературна студія "Проба пера" публічно-шкільна бібліотека с. Михайлівка/.
 
 
    В програмі семінару - презентація районної бібліотеки для дітей в онлайновому режимі, майстер - клас "Творчість. Майстерність. Інновації" та пошук електронних ресурсів для дітей в мережі Інтернет.
    Під час палітри бібліотечних думок працівники публічно-шкільних бібліотек ділилися пріоритетними напрямками роботи своїх бібліотек, зокрема: про краєзнавчу роботу розповіла зав. публічно-шкільною бібліотекою с. Дружба Соболевська Н., про народознавчий напрямок зав. публічно-шкільною бібліотекою Бугайкіна О. та інші.
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 778 | Додав: nazar-yakymchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: