Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 14:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2011 » Листопад » 1 » Один день із життя бібліотек району - до Всеукраїнського Дня бібліотек
12:50
Один день із життя бібліотек району - до Всеукраїнського Дня бібліотек
    По рекомендації Української Бібліотечної Асоціації в публічно-шкільних бібліотеках системи 29 вересня було проведено Дні Відкритих Дверей, в рамках яких відбулись: акції-походи до бібліотечних закладів, екскурсії по бібліотеках, презентації діяльності бібліотек, проводились акції «Подаруй бібліотеці книгу» та безкоштовного запису до бібліотеки, різноманітні масові заходи тощо.
 
 
   30 вересня відбувся великий масовий захід в центральній районній бібліотеці, на який запросили ветеранів бібліотечної справи, активних користувачів бібліотеки, громадський актив, представників влади та журналістів. Перша частина свята відбувалася в святково прикрашеному фойє районного будинку культури кульками, цитатами про значення книги і бібліотеки, девізом УБА 2011 року «Бібліотек@ – інформація – знання – успіх», вітальним плакатом та ін.
  
 
 
   Свято вели двоє ведучих. Ветеранам було вручено квіти, сувеніри. Активним учасникам фестивалю «Бібліофест» та переможцям «Бібліомоста» вручили грамоти та подарунки. З професійним святом бібліотекарів запальними піснями привітали члени клубу «Надвечір’я». Було надано слово активним читачам бібліотеки, головному редактору газети «Прапор перемоги», начальнику відділу культури і туризму, директору системи, представникам влади.
 
 
 
   Після закінчення урочистої частини присутніх запросили на День Відкритих Дверей районної бібліотеки «Один день із життя бібліотеки», в програмі якого презентація діяльності бібліотеки, ознайомлення із ПДГ та ін.
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 853 | Додав: nazar-yakymchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: