Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 09:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2011 » Травень » 13 » Мелодії для найдорожчої людини
12:38
Мелодії для найдорожчої людини
    Мама… Найдорожча людина в житті кожного з нас. Це вона вливає в наші душі чари і красу рідної української мови, пісні, любов до рідних звичаїв і традицій, вчить нас змалечку молитов і правд християнської віри.
    ЇЇ образ – святий і прекрасний, оспіваний поетами, увіковічений художниками на полотнах, повіданий в легендах і казках, оспіваний в піснях.
    Саме цій темі і була присвячена літературно – музична вітальня «Мелодії для найдорожчої людини», яка відбулася в клубі «Надвечір’я» в День Матері. Ведуча заходу Лариса Рукінова вела мову про те, як багато зробила для світу жінка – мати, про терпіння і сльози тих матерів і жінок, що проводжали своїх чоловіків і дітей на численні війни.
    Звучали вірші та легенди про маму, про материнську любов, про ніжне материнське серце.
Ансамбль надвечірянців «Ще не вечір» виконав улюблені пісні: «Мамина вишня», «Мамина молитва», «Сину, качки летять», «Дума про Землю», «Виростеш ти сину», «Мамина коса», «Журавлі» та інші
    Душевно і ніжно прозвучали пісні «Чорнобривці», «Пісня про рушник» у виконанні чоловічого дуету Михайла Цап’яка та Петра Лисака, «Летіла зозуля» у виконанні тріо в складі Галини Бардецької, Марії Іванюк, Ганни Марчук під акомпонемент Марії Федорович та пісні «Душі криниця», «Пісня про матір» - у акапельному виконанні Катерини Малецької та Ганни Дудки.
    Присутні ознайомились з виставкою книг «Жінки в історії України», яка була оформлена провідним бібліотекарем відділу обслуговування Людмилою Белей.
    Захід завершився молитвою до Всевишнього зі словами вдячності за материнське заступництво й прощення. Всі учасники літературно - музичної вітальні виконали «Многії літа».
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 847 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: