Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 17:37
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2015 » Червень » 7 » Концерт від «Надвечір’я»
23:30
Концерт від «Надвечір’я»

     Минулої неділі, 7 червня, у міському центрі дозвілля пройшов концерт «Бо пісня всіх людей єднає – це доброти і миру спільна мова». Відбулася концертна програма за ініціативи клубу «Надвечір’я». Тепло і по-сімейному затишно відчували себе глядачі, запрошені на концерт, який проходив під гаслом «Україна понад усе».

     Зала аплодує, бо знає, що сьогодні їм буде подароване незвичайне свято, зіткане із добра, щирості, поваги, ніжності та особливої зворушливості. А це - найдорожче для кожної людини.

    Співочий колектив «Надвечір’я» дарував усім присутнім чудові пісенні номери. Концерт розпочався патріотичними піснями про Україну, рідну землю: «Хто ти є, Україно?», «Дума про Землю», «Сини України», «Єднаймося, люба родино».

    Коли зазвучали пісні «Сповідь солдата», «Батьківський поріг» / виконавець Павло Сотнічук/, «У матері над хатою» /дует сестер Галини Климчук та Марії Попович/ на очах у глядачів блищали сльози.

    Ансамбль надвечірянців виконав також маловідомі пісні на слова Тараса Шевченка «Тече вода з-під явора», «Вітре буйний», пісні, автором слів і музики яких є музичний керівник клубу Марія Федорович «Вишиваночко моя», «Радивилів, моє місто миле» та низку ліричних і жартівливих пісень: «Очі волошкові» /Петро Лисак/, «Дві долі»/дует у складі Марії Іванюк та Олександра Вахрушева/, «Посіяла конопель» / Галина Бардецька/, «Жінка пишнотіла» /Ганна Марчук/, «А я таки Гапка» /дует у складі Катерини Романюк та Віри Шевчук/, «Лісапед» /Ганна Дудка/.

     Концертна програма пройшла душевно і по-дружньому. Виступ завершився, а самодіяльні артисти і глядачі ще довго спілкувалися, ділилися враженнями і дякували одне одному за приємні хвилини зустрічі та відпочинку.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 591 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: