Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 02:20
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2012 » Березень » 22 » І знову стали переможцями
12:33
І знову стали переможцями
     В Рівненській державній обласній бібліотеці відбулося офіційне оголошення результатів першого обласного фестивалю-конкурсу інноваційного бібліотечного досвіду «Бібліофест» та нагородження переможців. Ініціаторами проведення фестивалю були Рівненська державна обласна бібліотека, обласні бібліотеки для юнацтва та для дітей, обласне відділення Української бібліотечної асоціації, управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації, обласна організація профспілки працівників культури.
    Конкурс, що не має аналогів в Україні, на Рівненщині проходив вперше і набув широкого резонансу серед бібліотечної громади краю. В конкурсі взяла участь кожна п’ята бібліотека-філіал області, а також всі центральні районні бібліотеки.
    Мета «Бібліофест» - виявлення творчих ініціатив бібліотечних спеціалістів, ефективних форм бібліотечного досвіду для залучення читацьких груп в бібліотеку. На конкурс було надіслано 125 проектів: на обласному рівні представлено 18 досвідів, на районному (міському) – 24, на сільському – 83 роботи. Роботи оцінювались у 4-х номінаціях: «Активна аудиторія», «Молодіжна ініціатива», «З ІКТ на «Ти», «Професійний креатив».
    Переможці визначались за найбільшою кількістю набраних балів серед бібліотек-філіалів, центральних районних(міських) та серед обласних книгозбірень. Приємно, що в номінації «Активна аудиторія» завідувачка відділу обслуговування центральної районної бібліотеки Рукінова Лариса Володимирівна отримала максимум балів та посіла перше місце за творчий та новаторський підхід у роботі клубу «Надвечір’я».
 
Всі учасники «Бібліофест» отримали сертифікати, а переможці - дипломи та цінні подарунки.
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 741 | Додав: nazar-yakymchuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: