Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 12:29
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2013 » Липень » 28 » «Біжать у Почаїв стежки і дороги…»
18:14
«Біжать у Почаїв стежки і дороги…»

Православні святині Почаєва завжди притягували людей з усього світу. Тут стікається багато доріг і стежок – дороги розпуки, болю, хвороб і страждань… Люди залишають біля стопи Божої Матері свої біди, а повертаються зі святої обителі вже іншими дорогами – спокою, полегшення, витривалості, сили, надії.

Свою дорогу до Почаєва знайшли і члени клубу «Надвечір’я», які вирішили відпочити душею, відвідати святі місця, сповнитися внутрішнім світлом, яке йде від цих місць, помолитися, насолодитися краєвидами одного з найбільших монастирів України.

Почаїв зустрів надвечірянців чудовою сонячною погодою та лагідним вітерцем. Знайомство з святинями розпочалось поверхневою екскурсією до Свято – Успенської Лаври, яку провів студент Почаївської духовної семінарії УПЦ. Під час екскурсії всі прикладались до святих мощів преподобних Іова та Амфілохія  Почаївських, приклонилися до Стопи Божої Матері, ставили свічки та подавали записки за здоровя та упокій рідних.

  

 Далі дорога пролягла на Божу гору в с. Великі Бережці  Кременецького району Тернопільської обл. Там надвечірянці  попили води зі святого джерела, а місцевий священик окропив усіх свяченою водою та помазав освяченим миром.

Наступною була  зупинка  в с. Онишківці, де надвечірянці помолилися в  монастирі святої праведної Анни, занурювались у святе її джерело.

Повертались назад, сповнені глибокими почуттями миру, надії та особливої душевної радості, співали церковних та народних пісень, згадували святі місця, куди душа ще не раз рватиметься, щоб знайти такі бажані для кожного спокій і відраду.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 972 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: