Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 15:23
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2012 » Грудень » 11 » «Акценти в роботі з дітьми: проблеми і перспективи»
19:05
«Акценти в роботі з дітьми: проблеми і перспективи»
    В районній бібліотеці для дітей відбувся семінар – практикум бібліотечних працівників «Акценти в роботі з дітьми: проблеми і перспективи». З привітальним словом до учасників семінару звернулася Л. Войтишина, директор Радивилівської ЦСПШБ; про стан, завдання і перспективи бібліотечного обслуговування дітей розповіла Л. Лісова директор Рівненської державної обласної бібліотеки для дітей, вона також презентувала свою бібліотеку виступом «Формування культури читання дітей: сучасний аспект». В ході семінару надавалися консультації «Інноваційні пріоритети діяльності бібліотек в обслуговуванні дітей: навчальні та ігрові методи», Г. Гнатюк, заступник директора ЦСПШБ по роботі з дітьми; «Проблеми читання та сучасні технології залучення дітей до бібліотеки та читання» В. Станіславчук, провідний бібліотекар РДБ; «Активні форми масової роботи з дітьми» Н. Сенчук, провідний бібліотекар РДБ, «Бібліотека і освіта: грані співпраці» Т.Герасимчук, провідний бібліотекар шкільного відділу НВК «школа №1 - гімназія».
    Для працівників публічно – шкільних бібліотек проведено презентацію книжково – ілюстративних виставок «Флотилія знань: курс на здійснення мрій», «Літературна планета», електронні презентації «Історія виникнення книги» , «Інноваційні технології в бібліотечному обслуговуванні», демонстрація відеофільму «Як створюється книга».
 
  
 
    Волонтерську допомогу з темою «Майстер – класи в бібліотеці як елемент художньо – естетичного виховання надала Валентина Ківільова – керівник гуртка будинку школяра «Об’ємна пластика», яка цікаво і захоплююче провела майстер – клас по виготовлення новорічної прикраси. Г. Гусневська провела бліц- опитування «Інновації чи традиційна книга в обслуговуванні дітей».
 
  
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 801 | Додав: ya_nazik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: