Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 10:55
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » Архів матеріалів

  

    Майдан та збройний конфлікт на сході України спричинив справжній поетичний сплеск. Нині вірші про дані події, здається, пишуть усі – і письменники, і читачі, пишуть діти,  дружини та матері, що відправили своїх батьків, коханих,  синів на фронт.

    Пишуть солдати у окопах та волонтери на шляху до фронту. Метри та початківці. Пишуть навіть ті, хто зі зброєю в руках захищає Україну. Мужність і героїзм, трагізм війни, «братерська» політика Кремля, віра  у перемогу– все це переплелося у творах   рівненських літераторів, зібраних у книгу – пам’яті «Революція гідності. Війна», яка вийшла в Рівне в  видавництві «Волинські обереги» в 2015 році.

    Книга присвячена сучасним борцям за Незалежність України   і  полеглим за неї героям.

    Це колективний збірник, адже ньому зібрано поезію, пісні, прозу 117 авторів. Головна відмінність її від інших – подання імен молодих воїнів, 86  полеглих героїв з Рівненщини з короткими біографічними даними.

    Поетичні, прозові і публіцистичні твори зображують велику  любов до цих безстрашних воїнів, які першими, переважно  добровільно, пішли  на захист Вітчизни.

    Презентацію книги – пам’яті «Революція гідності. Війна» провели члени Рівненської організації Національної спілки письменників України, поети  Микола Пшеничний та Галина Гнатюк.

   

    Ведуча заходу завідуюча відділом обслуговування бібліотеки Лариса Рукінова,  літератори вели мову про значимість подвигу полеглиг героїв та тих, хто й в ці дні боронить свободу на сході України задля нашого щасливого майбутнього. 

    Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв – своїх земляків : Івана Сови, Андрія Бєлкіна, Івана Лемещука, Ігоря Черняка, Андрія Нечипорука, Назара Крохмаля і всіх тих, хто віддав своє життя за честь і гідність, за Батьківщину та увійшов у безсмертя. А ще запалили свічку, щоб вона зігріла небо та зорі,  а ще душі померлих.

    На захід були запрошені родини загиблих воїнів АТО, яким були  вручені примірники даної книги, представники влади, громадськості, активні відвідувачі бібліотеки.

  

  

    У виконанні учасників клубу «Надвечір’я» прозвучали патріотичні пісні «Молитва за Україну» та «Сини України».

        

 

 

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 893 | Додав: ya_nazik | Дата: 12.01.2016 | Коментарі (0)

     Різдво – це дуже красиве і радісне свято, яке з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Його святкують у всьому світі, але кожен народ вкладає в це свято щось своє.

     З кожним роком це величне свято зміцнює нашу віру в неминучу перемогу світла над темрявою, вселяє надію на мирне, щасливе майбутнє України.

     Неповторна атмосфера різдвяного вечора дарує нам радість та очікування справжнього дива, залишається невичерпним джерелом милосердя та любові до ближнього.

     У Свято Різдва Христового, гурт колядників  клубу «Надвечір’я» з новорічно – різдвяними  віншуваннями завітав  до спонсорів, щоб побажати миру і спокою в кожному домі, добра, щастя, любові, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ, а ще подякувати за багаторічну підтримку!

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 500 | Додав: ya_nazik | Дата: 11.01.2016 | Коментарі (0)

    В рамках Всеукраїнського тижня права в приміщенні  читального залу центральної районної бібліотеки  відбулась правнича година «Незнання законів не звільняє від відповідальності», на яку була запрошена  головний спеціаліст районного  управління юстиції  Т.Бойко.  Мова йшла про знання найважливіших законів держави та зміни до них. 

  

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 454 | Додав: ya_nazik | Дата: 11.12.2015 | Коментарі (0)

     Коли на серці важко, коли душа болить від туги або коли шаленіє від щастя – поезія завжди в нагоді. Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність.

     29 листопада 2015 року центральна районна бібліотека запросила жителів міста на творчу зустріч з землячкою, талановитою і неординарною  особистістю, авторкою понад 500 поетичних творів, ніжною   матусею, найкращою бабусею, доброю сестрою, вірною   подругою, гарною господинею і  просто чарівною жінкою  Надією Вечорко /Марценюк/.

  

      Глядачі, які прийшли на захід, мали нагоду з перших вуст почути  її   маленьку розповідь про себе, родину, отримати відповіді та найпотаємніші запитання, відкрити її прагнення та  захоплення, мрії на майбутнє, а  головне – поринути у внутрішній світ, який відкрився їм у її  віршах.

      У виконанні пані Надії прозвучали численні вірші про Вітчизну, її долю, про синів,  батьків, зміст життя, низка ліричних та жартівливих віршів. Окрасою заходу були пісні на слова Надії Вечорко, які виконали учасники художньої самодіяльності клубу «Надвечір’я».

   

      Надія Вечорко не тільки  талановита людина, що пише вірші, а ще й активна учасниця ветеранського клубу «Затишок», що діє при територіальному центрі соціального обслуговування громадян, де є його солісткою і  ведучою різноманітних заходів.

      По закінченні зустрічі, ведуча заходу Лариса Рукінова презентувала книгу пані Надії «Я нічого в долі не просила…», яку з нагоди 60-річного ювілею  авторка отримала в подарунок від свого сина і його сім’ї.

     На адресу пані Надії також звучали слова подяки й шани, а ще оберемки квітів від колишнього вчителя Юрія Арламовського, директора Радивилівської ЦСПШБ Л. Войтишиної, керівника та учасників клубу «Затишок», «Надвечір’я», численних друзів та родичів.  

  

     Сподіваємось, що вірші, створені цією талановитою жінкою ще довго будуть відлунювати в  серцях глядачів.  Адже – це  частинка  душі Надії Вечорко, частинка особистих переживань, частинка її  самої.

     Яка душа, такі й вірші ...У кожному з нас живе поет ... Треба тільки це помітити.

 

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 487 | Додав: ya_nazik | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

      28 листопада в Україні відмічається День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій.

      Багато літ пройшло… Здавалось би можна й забути, але в серці кожного з нас живе і буде жити пам’ять про найкривавішу трагедію людства ХХ століття. З 20 по 30 листопада в читальній залі центральної районної бібліотеки діє книжково – ілюстративна виставка «Скорботна свічка пам’яті», яка ще раз закликає кожного з нас згадати ті трагічні для України роки та помолитися за кожну безневинно загублену геноцидом душу.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 571 | Додав: ya_nazik | Дата: 27.11.2015 | Коментарі (0)

      18 листопада працівники центральної районної бібліотеки взяли участь в онлайн - опитуванні «Книга. Читання. Бібліотека», мета якого – дослідити стан і рівень популярності читання у нашому cуспільстві, яке проводиться на запит Національної парламентської бібліотеки України.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 465 | Додав: ya_nazik | Дата: 19.11.2015 | Коментарі (0)

      17 листопада  центральна районна бібліотека  долучилась до онлайн-імпрези книги «Приречені на перемогу» Світлани Бояркевич ,  української поетки,   композитора, співачки, яка проживає в Іспанії, захід проходив у формі моста-єдності  «Україна   − Іспанія», який організувала  Рівненська обласна юнацька бібліотека.  Презентація приурочена до Дня Гідності і Свободи, який будуть відзначати українство та світова демократична спільнота 21 листопада. У представленій збірці пристрасним поетичним словом авторки відтворені події, якими жила і живе Україна з осені 2013 року.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 471 | Додав: ya_nazik | Дата: 17.11.2015 | Коментарі (0)

      15 листопада в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулася творча зустріч з представниками «Молодіжної літературної платформи» в рамках обласної акції "Письменницький маршрут", організованої Рівненською ОУНБ  за підтримки Рівненської обласної організації СПУ у складі: Олександра Євтушка, Валентини Люліч, Ірини Мельник, Юлії Костюкевич, Алли Рогашко та радивилівської  поетеси  Галини Гнатюк, яка лише нещодавно була прийнята до даної спілки письменників.

  

      Захід відкрила провідний бібліотекар відділу обслуговування Олена Надорожна, яка презентувала гостей. Кожен з літераторів розповідав про свою творчість, читав поезії  та уривки прозових творів. А Валентина Люліч представила  слухачам пісні на власні вірші, виконані під гітару.

     По завершенні заходу охочі мали змогу переглянути збірки молодих літераторів і при бажанні придбати.

  

     Такі зустрічі надовго западають в душу, відлунюють у серцях глядачів.

  

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 485 | Додав: ya_nazik | Дата: 15.11.2015 | Коментарі (0)

     В анкетуванні взяли участь 389 користувачів бібліотек /бібліотечні  працівники системи,  вчителі шкіл, викладачі професійного ліцею, представники виконавчого і управлінського апарату,  читачі  бібліотек: молодь і дорослі/.

     В ході дослідження користувачі віддали свої голоси за видання місцевих авторів, що вийшли друком за весь період, а не за останні 5 років, як було раніше. Лише у номінації «Літературний дебют» до уваги бралися книги, що вийшли друком протягом останніх 5-ти років:

Краще історико-краєзнавче видання

 - Ящук В. Радивилів у перегуків віків. – Броди: Просвіти, 2014.-260.,іл..-/235

 - Мельник Н. Святі місця землі моєї…/Н. Мельник. – Хотин, 2012. – 328с. - /70/

 - Цимбалюк Є. Млинів : минуле і сучасність, сторінки 500-літнього літопису. – Рівне:

   Волин. обереги, 2006. – 182 с. -/15

 - Хитрий Ч. Минувшина Рівненщини – далека і близька - /40

 - Войтович В. Пересопниця. Рівненський край: історія та культура. – Рівне: Видавець

    Валерій Войтович, 2011. – 816с.:іл. – /23/

 

Довідкове видання

  •  Пащук І. Літературно-краєзнавча енциклопедія Рівненщини. – Рівне: Волинські обереги, 2005. – 212 с.-/215
  •  Рівненщина запрошує. Welcome to Rivne region / Рівнен. обл. держ. адміністрація; Голов. упр. економіки. – Рівне : ТзОВ “Ілко”, 2005. – 8 с. (укр., англ.)-/60
  • Хто є хто на Рівненщині. 2006 : Політики. Парламентарі. Службовці. Судді. Підприємці. Науковці. Письменники. Митці. Журналісти. Освітяни. Спортсмени. 500 біографій. – Рівне : Перспектива, 2006. – 328 с.-/15
  • Коваль А.П. Знайомі незнайомці : походження назв поселень -/17
  • Столярчук Б. Митці Рівненщини : енцикл. довід. / Б. Столярчук. – Вид. 2-ге, доп. й перероб. – Рівне, 2011. – 386 с.– /23/

 

    Поетичні збірки

  • Скруха С. Хліб і сіль землі/ С. Скруха.- Рівне, 2010.- 188 с. -/240/
  • Бондючна Ю. Невивчена гладінь: поезії/Ю. Бондючна .- Рівне: ПП «ДМ», 2012.-128с.-/12

      -   Пшенична Л. Пташка з райського саду. Поезії. Літературно-художнє видання.- Рівне:

            ПП ДМ, 2013.- 152с.- /34/

  • Климентовська В. Кленова королева : поезії / В. Климентовська. — Рівне : Рівнен.

     друк., 2009. — 56 с. -/17/

  • Дідик В.В. Мелодія життя- /11
  • Ящук В. Слова. Вірші різних літ. - Броди: Просвіта,2014.-64с./43

Прозові видання

      -     Мазаний В. Тінь павука – /43

     -      Гаврилович Г. Мелодія старої скрипки : повість - /22

     -     Войнарович А. Шляхами янголів - /20

     -     Курінний С. Вогонь і попіл. – Рівне, 2011.- /12

     -     Євтушок О. Пиво з абрикосів. Рома та Дмитро тривоги: повість, роман/

           О. Євтушок. –  Рівне:ППДМ, 2011. – 366с. - /40

     -     Гольдін С. Художник та його друг : роман. – Рівне : Волин. обереги,

           2012. – 240 с. -/41

     -     Барабаш І.Л. Денники матері. – Рівне : Волин. обереги, 2008. – 166 с.  - /29

          -     Оттов М. Вінок терновий : повість. – Рівне : М. Дятлик, 2010. – 188 с.- /40

          -     Сербін Г.П. Картаті штани з Америки. – Рівне : Волин. обереги, 2011. – 198 с. - /24

Краще видання з мемуаристики та документалістики

  • Виткалов В., Пономарьова Т. Берестецька битва 1651 року мовою документів : за матеріалами науко ... Читати далі »
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 558 | Додав: ya_nazik | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

       У неділю 1 листопада 2015 року в приміщенні клубу села Гаї – Лев’ятинські  відбувся концерт аматорського колективу клубу «Надвечір’я» Радивилівської центральної районної бібліотеки «Хай пісня лунає від краю до краю».

  

      В концертній програмі були представлені пісні  про Україну: «Молитва за Україну», «Сини України», «Єднаймося, любо родино», «Батьківський поріг», низка жартівливих пісень: «Ой, село», «А в селі», «Самогон», «Сало», «Із сиром пироги», «Лісапед», «А я таки Гапка», «Ой, почуйте жіночки», пісні на слова місцевих авторів та музику музичного керівника клубу Марії Федорович: «Пахне чебрець» / сл. Володимира Ящука/, «Лиш до Дмитра дівка хитра» / сл. Євгена Гудими/, «Одна хмара» / сл. Василя Краснопольського/, «Я шукаю собі мужа», «Тільки не балуй», «Зорепад»,  /сл. Марії Федорович/.

  

      Заполонили душу своїми піснями та неповторним голосом: Марія Іванюк, Павло Сотнічук, Катерина Романюк, Віра Шевчук, Галина Бардецька, Михайло Цап’як, Петро Лисак, Іван Семенюк, Ганна Дудка, а ще: Валентина Большакова, Любов Степанюк, Павло Кардаш, Петро Воронюк.

      Дзвінкими оплесками жителі села вітали гумористів Павла Сотнічука та Галину Бардецьку, у виконанні яких прозвучали гуморески «Про Івана – небіжчика» та «Захотіла одна жінка чоловіком стати».

     Веселі запальні пісні, смішні гуморески, живе спілкування не залишили байдужими жодного глядача. В залі панувала атмосфера справжнього свята – глядачі підспівували, дарували овації та щирі оплески.

     Сільський голова  села Гаї – Лев’ятинські Анатолій Колдун та завідуюча клубом Інна Бурмай подякували  аматорам сцени за чудовий виступ,  подарували квіти, а ще,  побажали  їм міцного здоров’я, творчих надбань  і висловили сподівання на нові зустрічі.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 505 | Додав: ya_nazik | Дата: 01.11.2015 | Коментарі (0)

      11 жовтня 2015 року в затишному приміщенні Радивилівського міського центру культури, дозвілля та мистецтв відбулася арт – вітальня «Вірші – в мелодію, пісні – в душу», яку підготували учасники художньої самодіяльності клубу «Надвечір’я».

     Глядачі, які зібралися в залі, з нетерпінням чекали зустрічі з нашими земляками,  авторами численних поезій, щоб поринути в світ їхніх віршів, які вилилися в мелодії.

     В ході заходу звучали пісні на вірші уже знаних в місті та районі авторів численних поезій: Василя Ярмуся, Василя Краснопольського, Володимира Ящука, Євгена Гудими, Світлани Скрухи, Надії Вечорко, Володимира Невинного, Раїси Хом’як, Павла Сотнічука та Марії Федорович.

     На розсуд глядачів було представлено 20 пісенних творів: «Молитва за Україну» /сл. Світлани Скрухи/, «Господи, помилуй», «Афганські дороги» /сл. Василя  Ярмуся/, «Завітне бажання», «Одна хмара» /сл. Василя Краснопольського/, «Пахне чебрець» /сл. Володимира Ящука/, «Сила народних пісень», «Лиш до Дмитра дівка хитра» /сл. Євгена Гудими/, «Журавлі», «Стоїть калина серед поля», «Зорепад», «Ромашки», «Я шукаю собі мужа», «Тільки не балуй» /Марія Федорович/, «Пісня любові» /сл. Раїси Хом’як/. Всі ці вірші поклала на музику і розучила з колективом клубу «Надвечір’я» його музичний керівник Марія Федорович.

     Також прозвучали твори на музику інших місцевих авторів: «Вальс» /сл. Василя Краснопольського, муз. Володимира Краснопольського/, «Батьківський поріг» /сл. і муз. Павла Сотнічука/, «Сестричко, сестро» /сл. і муз. Надії Вечорко, «Мені так хочеться» /сл. і муз. Володимира Невинного/.

     Глядачі, затамувавши подих, слухали пісні, щирими оплесками дякували їх виконавцям, адже кожен музичний твір  - це  начебто безперервний монолог про життя, про вічні людські радощі і болі: захоплення красою любої серцю землі, любов до Вітчизни, до матері, радість кохання і гіркота нездійсненних мрій. А все це зачаровує й окрилює душу.

     По закінченні заходу міський голова Микола Карапетян подякував радивилівським поетам, піснетворцям, учасникам клубу  «Надвечір’я», а особливо Марії Федорович і вручав їм пам’ятні сувеніри. А місцевий поет Євген Гудима подарував учасникам концертну поетичні замальовки. 

Фото заходу(Фото В.Ящук)

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 528 | Додав: ya_nazik | Дата: 11.10.2015 | Коментарі (0)

      8 жовтня 2015 року в Радивилівській центральній районній  бібліотеці пройшла зустріч з сучасним українським письменником, філософом, журналістом Мирославом Дочинцем.

   

     Мешкає на Закарпатті. Здебільшого описує сюжети рідного краю через призму власного оригінального бачення.

     Він  є автором близько двадцяти книг – «Він і вона», «Краєвид із жінкою», «Хліб і шоколад», «Руки і душа», «Лис», «Дорога в небо – до людей», «Булава і серце», «Місячна роса», «Вічник», «Криничар», «Горянин», «Світован», філософсько-психологічних заповітів карпатського мудреця «Многії літа. Благії літа», що стали українським народним бестселером.

      Мирослав Дочинець є членом Національної спілки письменників України та Асоціації українських письменників. За плідну і самобутню творчу діяльність відзначений низкою літературних премій, в тому числі трьох міжнародних, а також відзнакою «Золотий письменник України» за найбільші наклади. В 2014 році за романи «Криничар» та «Горянин» удостоєний Національної премії ім. Т. Шевченка.

      Книги М. Дочинця масово ширяться серед читачів, викликають все більший інтерес за межами України. Серед шанувальників художнього слова пана Мирослава багато і радивилівчан, які прийшли на зустріч.

       По закінченні заходу спогадами про спільне навчання в Львівському національному університеті ім. І. Франка на факультеті журналістики поділився редактор газети «Сурми Радзівілів» Володимир Мартинюк, а шанувальниця таланту Мирослава Дочинця Таміла Намака від імені міського голови М.Карапетяна подарувала йому на згадку про наше містечко  книгу Володимира Ящука «Радивилів у перегуках віків», випущену до 450-річчя міста.

   

      Письменник подякував присутнім за гостинність та любов до книги. Всі охочі мали змогу переглянути його книги і придбати.

   

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 554 | Додав: ya_nazik | Дата: 08.10.2015 | Коментарі (0)

      2 жовтня учні 1-х курсів Радивилівського професійного ліцею завітали до центральної районної бібліотеки. Зустріч розпочалася з розповіді про історію бібліотеки, знайомства з її відділами, послугами та ресурсами.

     Згодом , завідуюча відділом обслуговування Лариса Рукінова провела для учнів  екскурсію по історико – краєзнавчій експозиції «Радивилівщина – сузір’я відомих людей».

  

  

  

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 490 | Додав: ya_nazik | Дата: 03.10.2015 | Коментарі (0)

       За доброю традицією щороку до Міжнародного дня людей похилого віку в міському центрі  культури та дозвілля за підтримки місцевої влади відбулося  справжнє свято з концертом і подарунками. Саме в поважному віці найбільше естетичне задоволення приносять людям поважного віку подібні культурні заходи. 

       В святковому концерті взяли участь і учасники художньої самодіяльності клубу «Надвечір’я».

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 469 | Додав: ya_nazik | Дата: 01.10.2015 | Коментарі (0)

       19 жовтня 2015 року минає сто років від дня народження відомого українського вченого – археолога, історика, краєзнавця, доктора історичних наук  Ігоря Кириловича Свєшнікова.

       Багаторічні розкопки пам’яток різних хронологічних періодів проводились Ігорем Кириловичем паралельно з дослідженням поля Берестецької битви 1651 року, що увійшла в історію України як трагічна подія  національно-визвольної війни 1648-1658 років. Роботи археологічних експедицій Рівненського краєзнавчого музею, історико - меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» під керівництвом І. Свєшнікова з 1970 до 1994 року були першою в Україні блискучою спробою дослідити археологічними методами території масштабної середньовічної битви.

       Невтомний учений залишив для своїх послідовників багато оригінальних   не тільки відкриттів, а й ґрунтовних та унікальних праць і публікацій.

         З нагоди 100-річчя від дня народження вченого-історика, археолога Ігоря Кириловича Свешнікова, працівники центральної районної бібліотеки та бібліотеки с. Хотин зібрали спогади старожилів про дослідника Берестецької битви в період його проживання в с. Хотин Радивилівського району.  

       Даний відеоролик можна переглянути в інтернет - мережі за адресою https://www.youtube.com/watch?v=jqsKGB5XJjg

      В читальному залі  бібліотеки діє книжкова виставка « Ігор Свєшніков – дослідник Берестецької битви».

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 441 | Додав: ya_nazik | Дата: 01.10.2015 | Коментарі (0)

   

       28 вересня в приміщені центральної районної бібліотеки відбулася святкова нарада бібліотечних працівників району до Всеукраїнського Дня бібліотек. В ході наради присутні ознайомилися з електронною презентацією та бібліографічним довідником з історії бібліотечної справи району «Бібліотеки історія жива…», переглянули виставку плакатів-мотиваторів читання та відзначили кращих грамотами за номінаціями: популяризація дитячого читання та книги «Найкраща книга для малечі», популяризація читацької активності та літературних уподобань молоді «Час читати!», популяризація книг про малу батьківщину, її історію, культуру «Мій край – краплиночка на мапі», популяризація книг, які формують успішну особистість «Книга, яка створює читача». За успіхи в роботі працівників бібліотек привітали та нагородили грамотами голова райдержадміністрації Ващук О.В., голова районної ради Пастух О.В., начальник відділу культури райдержадміністрації Шуст Т.М. та директор ЦСПШБ Войтишина Л.О. 

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 430 | Додав: ya_nazik | Дата: 28.09.2015 | Коментарі (0)

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 486 | Додав: ya_nazik | Дата: 20.08.2015 | Коментарі (0)

      Ганна Марцинюк народилася 30 вересня 1997 року в м. Березне Рівненської області. Навчається на 4 курсі Рівненського музичного училища РДГУ. Автор прозово – поетичних збірок «Мережка сонячного краю» /2006/, «На струнах слова» /2008/, «Паросток» /2010/, «Сховаюся у мушлю» /2014/, «Обірвана струна» /2015/, казок «Подорожникова лікарня»/2012/, «Їжачок і весна» /2013/.

     Лауреат Всеукраїнських та Міжнародних фестивалів «Весняний первоцвіт», «Волинський кобза рик», «Пісенний край», «Українська коляда», «Зоряний олімп», переможець Всеукраїнських літературних конкурсів «Слово про вчителя», «Урок казки», «Розкрилля душі», володар Гран-прі обласного фестивалю «Провесінь».

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 569 | Додав: ya_nazik | Дата: 20.08.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 26 27 »