Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.04.2024, 22:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2016 » Травень » 25

        Нещодавно клуб «Надвечір’я» запросив жителів міста на чергове своє засідання – літературно – музичну вітальню,  приурочену великому диву на землі – любові матері.

       Мама. Скільки разів подумки звертаємося до неї, молимо про допомогу в скрутний час. І вона завжди допоможе своєю вірною, незрадливою любов’ю, своїми порадами, які потрібні завжди, навіть і тоді, коли в самих уже посріблені скроні.

       Захід розпочався піснею – гімном материнській любові «Рідна мати моя». Поряд з відомими піснями про матерів, такими як: «Мамина вишня», «Два кольори», «Мамина молитва», «Чорнобривці», «Мамина коса», «Хата, моя біла хата», «Пісня про матір», «Душі криниця» звучали і маловідомі пісні: «Розкажіть мені, мамо», «Заспівай мені, мамо», «А я все не вірю», пісні та музика, написані музичним керівником клубу Марією Федорович: «Весняночка», «Щастя», «Лети, моя думко».

  

      Душевні вірші та пісні розчулили глядачів. На очах в багатьох блищали сльози, адже в кожного з них була чи ще є своя мама і її образ супроводжує усе життя. Щирими оплесками присутні дякували жіночій та чоловічій групам ансамблю надвечірянців «Ще не вечір», дуетам у складі Галини Климчук та Марії Попович, Марії Іванюк та Катерини Романюк, Михайла Цап’яка та Галини Климчук, Маріїі Іванюк та Марії Федорович, тріо у складі Ганни Дудки, Марії Іванюк та Ганни Марчук, Михайла Цап’яка, Анатолія Дремова та Петра Лисака, солістам Павлу Сотнічуку, Івану Пастівничому та Петру Лисаку.

     По закінченні заходу ведуча Лариса Рукінова побажала всім присутнім матерям щастя, здоров’я, побільше онучат, правнучат – оцих домашніх соловейків, щоб своїм безгрішним і чистим щебетом звеселяли їхні душі та множили надію на краще.

      Місцевий поет Євген Гудима присвятив артистам поетичні рядки, а глядачі подарували квіти.

Фото заходу

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 594 | Додав: ya_nazik | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)