Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 05:02
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2014 » Грудень » 08

       Україна - наш спільний дім. Немає на світі кращого неба, ніж небо України, немає кращої землі, ніж рідна Україна.

Важкі часи настали для нашої держави. Сьогодні, як ніколи, кожен з нас має любити свій народ, його культуру і традиції, як це робили ті, хто загинув за нашу незалежність на Майдані, хто й ці дні боронить нашу свободу на сході України і хто віддав своє життя задля нашого щасливого майбутнього.

       Чергове засідання клубу «Надвечір’я», яке нещодавно відбулося в міському центрі дозвілля проходило під гаслом «З Україною в серці» і було приурочене Збройним силам України, тобто всім чоловікам, які мали честь носити військову форму й погони, присвятили своє життя нелегкій службі і сьогодні  гідно продовжують почесну справу   предків, забезпечуючи міць та обороноздатність держави, даючи гідну відсіч загарбникам, які вдерлися на схід країни.

      Протягом заходу звучали сучасні вірші про Україну, пісні: «Хто ти є, Україно», «Одна єдина», «Якби були у мене крила», «Козаки», «Сини України», «Нам калина цвіте», «Рівненщини край», «Молитва за Україну» та інші.

    

   

      Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв – наших земляків, які віддали своє молоде життя в кривавих боях на сході України: Івана Сови, Андрія Бєлкіна, Івана Лемещука, Ігоря Черняка, Андрія Нечипорука та Назара Крохмаля.

      Тисячі матерів в цілій Україні, чиї діти служать в армії чи в АТО,        втратили сон і спокій. Щодня вони чекають від своїх синів дзвінка. Зранку до ночі вони вимолюють в Бога і  Матері Божої життя  для своїх кровинок.

Коли зазвучала пісня «Мамина молитва» та вірш «Мамо, не плач. Я повернусь весною» на очах у жінок, присутніх в залі заблищали сльози.   

         Хочеться вірити, що здоровий глузд переможе, що настане мир в Україні,а Божа поміч, великий патріотизм, спільне  прагнення  відстояти незалежність і територіальну цілісність України допоможуть нашим військовослужбовцям перемогти і повернутися додому живими і здоровими. Адже наша сила – в єдності й любові до  рідної Вітчизни. Про це мріють усі.

     Захід завершився виконанням пісні «Єднаймося, люба родино».

  

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 1087 | Додав: ya_nazik | Дата: 08.12.2014 | Коментарі (0)