Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 16:46
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2014 » Жовтень » 16

          З року в рік, в другу неділю жовтня,  майстри пензля відзначають День художника України. В цей день на їхню честь золотиться осінь і земля квітує останнім різнобарв'ям.

          Почуття прекрасного, потреба у красі живуть в серці кожної людини з найдавніших часів. Митці створюють цю красу і служать їй. Завдяки їхній подвижницькій натхненній праці здійснюється безперервний зв’язок поколінь. Їхні твори збагачують людську душу, виховують високі ідеали благородства, добра і злагоди. Їм удається зупинити мить, щоб незабаром перетворити її у вічність.

         Художник - дивовижна людина. Мало того, що він бачить світ особливими очима, так ще і готовий залишити йому багату спадщину.

         З нагоди Дня художника, 16 жовтня в центральній районній бібліотеці проведено зустріч з обдарованою творчою молоддю Радивилівщини, а саме - художниками. В інтернет- залі, де проходив захід, була організована  виставка – вернісаж  художніх робіт  юних обдарувань «Палітра юних художників».

       В організації виставки взяли участь сім юних  митців  міста, які представили на суд глядача свої роботи. Юлія Кощук, Дмитро Шмигельський, Богдана Папірник, Ірина Гнида, Катя Хрущ, Марія Воронко та Іванна Демчук розповіли присутнім, а це були учні професійного ліцею, працівники бібліотеки та РБК, про різні техніки, які використовують у малюванні, про те, що надихає їх на творчість, поділились планами на майбутнє.

          Безперечно, всі роботи, представлені на виставці різні, але кожна з них неповторна, особлива, передає внутрішній стан душі в момент творення.

          По закінченні зустрічі ведуча побажала юним художникам нових творчих робіт, натхнення і успіхів, здійснення задуманих планів на майбутнє.

          Ще довго молоді митці не хотіли  розходитись. Вони спілкувалися  між собою, дискутували, мріяли про майбутнє.  

          Надзвичайне враження на них справила зустріч з радивилівським поетом Євгеном Гудимою, який один із перших прийшов переглянути художню експозицію.

         На згадку про зустріч,  учні професійного ліцею та пан Євген  сфотографувалися з молодими обдаруваннями.

   

         До кінця жовтня в інтернет- залі бібліотеки буде діяти дана виставка.

          Тож запрошуємо  всіх бажаючих на власні очі побачити малюнки молодих талановитих художників- початківців Радивилова.

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 620 | Додав: ya_nazik | Дата: 16.10.2014 | Коментарі (0)