Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 22:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2013 » Вересень » 27

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у затишній і гостинній залі Радивилівської школи мистецтв відбулися урочистості, в яких взяли участь заступник голови райдержадміністрації Кот Іван Васильович та начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Шуст Тетяна Олександрівна. Тепло і щиро привітавши бібліотечних працівників району з професійним святом у вітальному слові вони належно оцінили невтомну і благородну  працю бібліотекарів, високо оцінили  їхній  професіоналізм.

Директор ЦСПШБ Войтишина  Людмила Олексіївна у своєму виступі сказала про  все те найкраще, що напрацьовано у бібліотеках системи, що, в свою чергу, сприяє підвищенню соціального статусу та престижу бібліотек, бібліотечної професії. Професійне свято – свято не тільки бібліотекарів, але й читачів, які до бібліотеки йдуть не лише за книгою, а й заради спілкування, а це – найвища оцінка їхньої праці. Для більшості з них бібліотеки лишилися чи не єдиними безкоштовними і загальнодоступними закладами культури.

До святкових вітань долучились колеги - працівники будинку культури – НАК «Забава» і своїм іскрометним виступом подарували всім чудовий настрій.

  

Немало приємних хвилин подарували присутнім «надвечірянці» - члени клубу, який впродовж двадцяти років працює на базі центральної районної бібліотеки, незмінним керівником якого є завідувачка відділу обслуговування Лариса Рукінова.

  

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 562 | Додав: ya_nazik | Дата: 27.09.2013 | Коментарі (0)

«Воздамо дяку тому, хто допоміг нам легко пройти крізь складний лабіринт книг»

          /Із стародавнього трактату/

  

            Три святих професії: вчитель, лікар, бібліотекар… Бібліотекар стоїть біля витоків мудрості, пізнання, допитливості. Він – хоронитель і провідник у безмежному світі книг і журналів, це його побіжне слово інколи визначає і пристрасті, і захоплення читачів часом на все життя.

             Історія розвитку книгозбірень нашого краю веде свій відлік з сивих глибин середньовіччя. І яскравою сторінкою в ній є діяльність бібліотек нашого району. За кожним рядком історії стоять люди, кожна сторінка літопису – творіння їх рук, розуму, вогонь їх сердець.

             В нашому колективі працюють висококваліфіковані професіонали, які присвятили своє життя книзі, за невелику  заробітну плату щиро і самовіддано працюють для людей. Своєю працею вони демонструють усе найкраще, що напрацьовано у бібліотеках, сприяють підвищенню соціального статусу та престижу бібліотек, бібліотечної професії. Їхній внесок у розвиток освіти, культури величезний, роль в житті суспільства – неоціненна.

            Це –

Дрегер Надія Миколаївна – зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Теслугів,

            Мамчур Тетяна Петрівна – зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Хотин,

            Олінчук Лариса Олександрівна – зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Сестрятин,

            Орловська Світлана Миколаївна – зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Бугаївка,

            Шурин Тетяна Миколаївна – зав. публічно-шкільної бібліотеки с. Підзамче,

            Калашникова Ольга Миколаївна – зав. шкільним відділенням публічної бібліотеки с.Крупець,

            Процик Олена Фадеївна - зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Іванівка,

            Мацюк Василь Михайлович - зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Пустоіванне,

            Козачук Леся Миколаївна – зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Козин,

            Рукінова Лариса Володимирівна – зав. відділу обслуговування центральної районної бібліотеки,

            Савчук Галина Степанівна – зав. відділу комплектування та обробки літератури,

            Хміль Марія Миколаївна – зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Пляшева,

            Тетяна Миколаївна Невинна – зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Михайлівка,  

Юлія Миколаївна Сова - публічно-шкільної бібліотеки с.Довгалівка,

Галина Миколаївна Семеренко – зав. публічно-шкільної бібліотеки с.Срібне та ін.

 Беручи на себе відповідальність за формування і розвиток суспільної свідомості, вони несуть книгу, знання тим людям, які приходять до них. Вони досконало знають свою справу, бережуть і розвивають благородні традиції бібліотечної справи нашого району, постійно самовдосконалюються. В обслуговуванні  читачів вони уважні, чуйні, зацікавлені, доброзичливі, несуть до людей розумне, добре, вічне, тому не дивно, що читачі відчувають до них любов і повагу, і приходити до бібліотеки стає для них насущною потребою.

             Сьогодні  згадуємо добрим словом ветеранів, які стояли біля витоків бібліотечної справи нашого району –  цікавих, талановитих, непересічних особистостей. 

 Серед них – колишні -  директори централізованої бібліотечної системи Ніна Пилипівна Лемешко, Зіна Федорівна Швайко, Людмила Олександрівна Бондар, заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Надія Антонівна Корсунюк, завідувачка методичного відділу ЦРБ Софія Михайлівна Матвеева та завідувачка відділу комплектування і обробки літератури ЦРБ Галина Василівна Забрідня,  бібліотекар Надія Володимирівна Пархоменко, працівники сільських бібліотек Марія Андріївна Савчук і  Марія Василівна Юхимчук, Олена Іванівна Порицька і Марія Миколаївна Побережник,  Віра Касянівна Мирончук і Катерина Іванівна Фічук, Людмила Василівна Починюк та багато-багато інших.

 Низько вклоняємось Вам, дорогі наші бібліотекарі і ветерани, за Ваш невичерпний ентузіазм і високий професіоналізм, щиру людяність і відкритість душі, безмежну відданість обраній професії і зичимо щастя, радості, щирих і добрих посмішок читачів.

             Ваша невтомна та самовіддана праця   завжди відгукуватиметься вдячністю у серцях Ваших читачів. 

Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 610 | Додав: ya_nazik | Дата: 27.09.2013 | Коментарі (0)