Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 09:46
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2013 » Червень » 26
    Зустріч з відомим або зовсім молодим поетом чи письменником у бібліотеці – завжди подія неординарна, а особливо якщо він – яскрава особистість.
 
 
    У вівторок 25 червня, в центральній районній бібліотеці витав справді особливий літній настрій. Адже в цей день працівники бібліотечних закладів району та усі, хто завітав на «гостину», мали змогу відкрити для себе ім’я та ознайомитися з творчістю неординарної людини – професора, доктора сільськогосподарських наук, завідувача кафедри ботаніки, деревинознавства і недеревних ресурсів лісу Національного лісотехнічного університету України Василя Петровича Рябчука.
 
 
    Пан Василь – Дійсний член Національної спілки письменників України, автор низки монографій, навчальних посібників, підручників і численних наукових статей. Перші літературні тексти створив, ще будучи молодим науковцем, у далеких та захоплюючих експедиціях.
    Перу автора належать новели та есеї: «Лісова тиша», «Іволга не плаче», «Зоряна вода», «Картопляники голодного року», «Осіння пісня горобини»; науково – популярні книжки:»Ліс зеленіє – серце веселіє», «Біблійна ботаніка», «Дари лісу», «Слово про Бога», «Числа Біблії».
    Глядачі мали приємність ознайомитись з творчим становленням Василя Рябчука, послухати його деякі новели та оповідання у виконанні самого автора та просто поспілкуватися у колі однодумців та цікавих людей.
    А ще своїми творчими напрацюваннями поділилися місцеві поети, запрошені на зустріч: Надія Вечорко, член ветеранського клубу «Затишок», Євген Гудима - педагог, громадський діяч, автор багатьох поетичних сценаріїв ряду районних і обласних свят та ряд молодих поетів – початківців: Андрій Лущик та Марійка Герус , учні Радивилівського НВК «Школа №1 – гімназія», Анастасія Невинна, учениця Михайлівської ЗОШ, Марійка Зубова та Наталія Троць, учениці Радивилівської ЗОШ №2, Наталія Нідзельська, студентка Бродівського педколеджу. Вони розповідали історії відкриття свого таланту, декламували свої вірші на різні теми: від кохання до любові до рідного краю, природи, мами!
 
  
 
    По закінченні зустрічі Василь Рябчук друзям по перу та в усі бібліотеки системи подарував деякі із своїх книжок.
    Під час проведення заходу в аудиторії панувала іскра захоплення та тепла. А глядачі отримали масу задоволення та позитивні емоції!
 
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 949 | Додав: ya_nazik | Дата: 26.06.2013 | Коментарі (0)