Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 09:27
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2013 » Квітень » 22
    Радивилівщина – регіон особливий. Тут живуть талановиті і небайдужі до рідного краю люди, які складають величезний науковий, інтелектуальний і культурний потенціал.
    Радивилівська центральна районна бібліотека підготувала історико - краєзнавчу експозицію «Радивилівщина – сузір’я відомих людей».
 
 
    Основною метою створення даної експозиції було бажання бібліотечних працівників познайомити жителів міста та району з визначними представниками нашого славетного регіону, котрі в різні історичні періоди прославили і продовжують славити нашу малу Батьківщину, примножуючи духовні та матеріальні багатства рідного краю.
    Експозиція знайомить з відомими людьми, уродженцями Радивилівщини, а також особистостями, які жили, працювали та перебували у місті та навколишніх селах.
Складається вона з 8 розділів:
1) Історичні постаті краю
2) Культурно – мистецька спадщина
3) Край у долях відомих людей
4) Імена героїв, вписані в історію району
5) Знані люди сучасності
6) Майстерня слова
7) Мистецькі грані
8) Вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи.
    Відомі люди – це гордість краю. Їх треба знати, про них треба розповідати. Тож запрошуємо всіх бажаючих на перегляд експозиції.
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 1222 | Додав: ya_nazik | Дата: 22.04.2013 | Коментарі (0)

    Великий піст наближається до логічного завершення — скоро настане світле свято Воскресіння Христового, і тоді, абсолютно всі: і ті, хто постив і ті, хто не дотримувався правил посту, відправляться до плити, щоб почати смажити, пекти, парити, фарбувати та розписувати яйця.
    Мудрі люди кажуть: "У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки", бо писанка — найголовніший символ Великодня, Воскресіння, вічного життя.
    Виставку писанок «На писанці барви грають, самоцвітом розцвітають» організували працівники центральної районної бібліотеки в рамках районного заходу духовної музики, який пройшов в будинку культури.
    Кожна творча робота , представлена на виставці є унікальним твором мистецтва, що зачаровує своєю вишуканістю і неповторністю. На виставці були представлені роботи Богдани Бабак с. Срібне, Тетяни Савчук с. Сестрятин, Олександри Войтюк с. Добривода, колективні роботи учнів НВК школи №1 – гімназії та багатьох інших.
    Писанки – це неповторне багатство. Його треба берегти, як безцінний скарб! А ще нам слід пишатися ним перед усім світом.
 
 
  
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 582 | Додав: ya_nazik | Дата: 22.04.2013 | Коментарі (0)