Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 01:34
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS

Меню сайту

Категорії розділу

Безоплатна правова допомого

Долі, обпалені війною

Бібліотеки і виборчий процес

Форма входу


Соціальні мережі

         

Пошук

Календар

«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Друзі сайту

Рівненська ДОБ
Теслугівська ПШБ
Іванівська ПШБ
Козинська ПШБ
Крупецька ПШБ
Михайлівська ПШБ
Дружбівська ПШБ
Хотинська ПШБ

Наші партнери

























Головна » 2012 » Листопад » 16
Надвечір’я тихе й миле
Спливли літа, немов вода.
Хоч скроні наші посивіли,
Але душа ще молода.
 
 
 
   Клуб „Надвечір”я” - «родзинка» Радивилівської центральної районної бібліотеки.
   Щире бажання спілкуватися, співати, дарувати радість своїм мистецтвом об’єднало у 1992 році небайдужих до народної пісні, віршу, дотепного гумору людей у творчий колектив з яскравою назвою "Надвечір’я".
   20 років активного життя і яскравого, наповненого дозвілля – саме стільки працює клуб, який зібрав небайдужих талановитих людей, котрі цінують кожну мить свого унікального і неповторного життя, вміють радіти кожній прожитій хвилині, відкривають у собі нові грані, пізнають світ і отримують задоволення від тисячі дивних речей на світі, а ще своєю позитивною енергією, запальною піснею, дотепним гумором створюють хороший настрій не лише собі, але й оточуючим.
   Організатором і керівником колективу стала людина, яка була ініціатором створення даного колективу – Катерина Казимирівна Малецька. Вона зуміла, попри усі життєві негаразди, зберегти його, згуртувати в одну велику дружну родину. Катерина Казимирівна живе його інтересами, вболіває за кожного, хто регулярно відвідує клуб і хто вперше прийшов на зустріч. У неї повно нових ідей, готове добре слово і порада. Свого часу вона працювала в освіті, то ж дуже добре знає, якою необхідною є робота з людьми і для людей, організація їх дозвілля, тому із задоволенням взялась за цю непросту справу. Ось уже 20 років вона незмінна голова клубу.
    Впродовж двох десятиліть колектив був учасником незліченних свят, місцевого та районного рівнів, виступав перед жителями не лише нашого міста, але і інших міст України.
   У клубі завжди гарно, з настроєм проходили зустрічі з цікавими людьми, вечори - портрети, заходи, приурочені до визначних дат, вшанування іменинників, ювілярів тощо.
   Захоплення членів клубу найрізноманітніші. Є в ньому і поетеси, автори пісень, неповторні декламатори, гумористи, а ще рукодільниці, і куховарки. Є і справжні берегині української пісні, які пам'ятають безліч старовинних пісень, зачаровують слухачів неповторним звучанням. Окраса клубу – вокальний ансамбль «Ще не вечір».
   В день 20-ти річного ювілею линули слова щирої подяки активним надвечірянцям – Ніні Пилипівні Лемешко, Софії Михайлівні Матвєєвій, Галині Василівні Забрідній, Марії Семенівні Юрчук, Галині Іванівні Павелко, Валентині Володимирівні Похільченко, Галині Гаврилівні Мирній, Євстолії Олександрівні Бузіній, Надії Іванівні Копцюх,Тамарі Федорівні Балаковій, Катерині Петрівні Худолєєвій, Олені Іванівні Порицькій та подружнім парам – Лідії Іванівні та Олегу Антоновичу Козакам, Лідії Дмитрівні та Івану Опанасовичу Доманським, Маріїі Яківні та Михайлу Карповичу Горлачам.
   Кожен відвідувач клубу „Надвечір’я” – це неповторна особистість, його історія. А загалом всі разом – це велика родина.
   Слова щирої вдячності були сказані людям з великої букви, нашим спонсорам – меру міста Миколі Аракеловичу Карапетяну та всьому його колективу, директору ВАТ " Маяк” Володимиру Івановичу Ткачуку, директору комбінату хлібопродуктів Віктору Миколайовичу Железняку, директору агроптахофірми «Крупець» Володимиру Олександровичу Варфалюку, директору молокозаводу Анатолію Івановичу Грисюку, начальнику відділу культури і туризму Тетяні Олександрівні Шуст, директору ЦСПШБ Людмилі Олексіївні Войтишиній, директору територіального центру Миколі Івановичу Малишкіну, керівнику Всеукраїнської асоціації пенсіонерів Володимиру Васильовичу Дзьобаку, голові районної ветеранської організації Василю Андрійовичу Бондарю, працівникам районного радіомовлення та редакції районної газети " Прапор перемоги” та його редактору Василю Іларіоновичу Семеренко, директору пошиву одягу Людмилі Миколаївні Бурделяк та працівникам її колективу, підприємцям Юрію Івановичу Джуню та Віктору Григоровичу Братащуку і всім – всім, хто в різні періоди діяльності клубу надавали матеріальну допомогу та моральну підтримку і відносилися до цієї благородної справи з розумінням та милосердям.
   Особлива подяка була висловлена голові обласного благодійного фонду «Любіть Україну» Данилу Михайловичу Корилкевичу та Генеральному директору ПП «Агро – Експрес – Сервіс» Сергію Степановичу Костючко за допомогу в придбанні сценічних костюмів.
   У архіві клубу дбайливо зберігаються вирізки з газет, фотографії, вірші, відеофільми та інші матеріали. Все це — історія «Надвечір”я», яка дорога кожному його члену.
   Святкування 20-річного ювілею клубу відбулося 11 листопада в приміщенні кінотеатру. З вітальними словами до ювілярів зверталися: заступник голови райдержадміністрації Іван Васильович Кот, міський голова Микола Аракелович Карапетян, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Тетяна Олександрівна Шуст, директор ЦСПШБ Людмила Олексіївна Войтишина, голова районної ветеранської організації Василь Андрійович Бондар, численні гості та запрошені. Ансамбль надвечірянців «Ще не вечір» подарував присутнім чудовий концерт. Захід доповнювали презентації – «Місце зустрічі – клуб «Надвечір’я» та «Світлини клубу».
   Було в цей день багато подарунків, « море» квітів, і, звичайно святковий торт.
   Клуб живе, діє, об’єднує людей, дає їм розраду, дарує чудові хвилини гарного настрою.
   Згадуйте вчора, живіть сьогодні і сподівайтеся на завтра...
   Тож з ювілеєм, улюблений, клубе!
Категорія: Новини бібліотеки | Переглядів: 731 | Додав: nazar-yakymchuk | Дата: 16.11.2012 | Коментарі (0)